דלעת ערמונים במילוי פטריות ובצל, ברוטב צ'ילי – מירב מלכה
- מירב מלכה
- 24 ביולי 2022
- זמן קריאה 1 דקות
6 דלעת ערמונים לחצות לחצי לרוקן את הגרעינים.
למרוח עליהם: *כפית שמן זית *כפית רוטב צ'ילי *מעט פלפל שחור גרוס *ומלח.
ולהכניס לתנור לאפיה על 180 מעלות למשך חצי שעה
אופן ההכנה:
ללוש את חומרי הבצק ולהתפיח חצי שעה . ליצור כדור ולקרוץ בו גומה להניח בגומה קובית שוקולד ולגלגל בחזרה. לאפות על 200° מעלות למשך 20 דקות. בהצלחה

Comments