top of page
Post: Blog2_Post

מתכון מנצח לצלי בקר עם ירקות שורש - השף מיכה כלפה

מתכון מנצח לצלי בקר עם ירקות שורש - השף מיכה כלפה



מתכון לצלי בקר עם ירקות שורש


מצרכים:

נתח צלי כתף מס' 5

2 בצלים

2 גזרים חתוכים לעיגולים

3 גבעולי סלרי עם העלים

6 שיני שום שלמות

שקית אבקת רוטב צלי

3 עלי דפנה

גרגירי פלפל שחור שלמים

מלח

חצי כף פלפל שחור גרוס

כף אבקת מרק עוף

חצי כפית כורכום


אופן ההכנה:


1. להרתיח את הבשר בשלמותו בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כחצי שעה מזמן הרתיחה

ולמי שאין סיר לחץ אפשר בסיר רגיל כשעה וחצי.


2. להוציא מהמים ולהניח בקערה במקרר לילה לפני ולפרוס את הבשר אך ורק כשהוא קר כי אחרת זה מתפורר.


3. בסיר שטוח להזהיב את הבצלים חתוכים לרצועות


4. בנתיים לחתוך את הירקות ולהניח מחצית מכמות הירקות בתחתית הסיר על הבצל.


5. לסדר את פרוסות הבשר על הירקות ולפזר שוב את שאר הירקות והשום. לתבל במלח פלפל שחור גרוס ושלמים אבקת מרק עוף.


6. את הרוטב צלי לשים בכוס ולערבב עם כוס מים מהברז ולשפוך לסיר. להביא לרתיחה לכסות את הסיר ולבשל על להבה נמוכה עד שהבשר רך


בהצלחה.


תודה ענקית למי שנתנה לי מתכון כל כך מוצלח

אז תודה לך חופית אלמקייס



*********

מוצר מומלץ❣️

רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.

מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה

ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.

ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼

👩🏻‍🍳



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page