top of page
Post: Blog2_Post

סלסלות קדאיף עם קצפת ופירות טריים - כרמית דהאן

עודכן: 25 בינו׳ 2023


סלסלות קדאיף עם קצפת ופירות טריים - כרמית דהאן


לסלסלות קדאיף כחצי חבילה עד חבילה של שערות קדאיף(תלוי במספר הסועדים) 50 גרם מחמאה מומסת או ספריי שמן בטעם חמאה 3 כפות סוכר

מפרידים את האיטריות עם הידיים מתיזים ספריי שמן או לחילופין יוצקים מחמאה מומסת מוסיפים את הסוכר מערבבים ומסדרים את הקדאיף בתבניות שקעים אישיות

אופים בחום של180 מעלות כרבע שעה עד עשרים דקות שהאטריות משחימות מצננים ושולפים בזהירות מהתבניות


לקצפת מיכל שמנת צמחית 3/4 כוס קרם קוקוס חצי שקית אינסטנט פודינג וניל מעבדים לקצפת יציבה

מסדרים את סלסלות הקאדיף על כלי הגשה מזלפים קצפת ומסדרים פירות טריים


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽









Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page