עוגיות שבלול שחור לבן - השף מיכה כלפה
- שף מיכה כלפא
- 30 במרץ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
עוגיות שבלול שחור לבן - השף מיכה כלפה
מצרכים לבצק:
600 גרם קמח
1 כפית מלח
200 גרם סוכר
250 גרם חמאה קרה בקוביות
2 חלמונים
כף תמצית וניל
רבע כוס מיץ תפוזים.
1 אבקת אפיה.
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה נכניס את כל החומרים ונערבב, כשהחמאה רכה נוסיף את הקמח וניצור בצק.
2. חצי מהבצק נשמור בצד , ולחצי השני נוסיף 2 כפות של ממרח נוטלה ו 2 כפות קקאו ונערבב עד איחוד טוב.
3. לרדד על נייר אפיה את שני החצאים למלבן שווה , ואז להניח את החצי הלבן על השחור.
4. לרדד מעט בעדינות את שני החלקים כדי שידבקו , ואז לגלגל לרולדה ולהכניס ל-40 דקות למקפיא למנוחה.
5. מוצאים והמקפיא , ולחתוך לפרוסות דקות ולהניח על תבנית על נייר אפיה.
6. לאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות עד שיזהיב.
**********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
👩🏼🍳



Comments