top of page
Post: Blog2_Post

תבשיל בשר בקר וירקות שורש - צופית בן יוסף

תבשיל בשר בקר וירקות שורש - צופית בן יוסף


קילו בקר מס' 5 חתוך לקוביות

חבילת גזרים צבעוניים.

ראש שום.

3 גבעולי סלרי קצוצים גס עם העלים.

כמה גבעולי שמיר

צרור כוסברה

פלפל חריף אחד גדול.

כף מלח

חצי כף כורכום

כף פפריקה מתוקה

רבע כף פפריקה חריפה.

חצי כף תבלין צלי.

6 כוסות מים


לטגן את הבשר כדי שיצטמצם להוסיף מים ושום לבשל שעה

לאחר שעה להוסיף את הגזרים הסלרי ...

ואת התבלינים לבשל 4 שעות מתוכם שעה בתנור מכוסה בנייר אפיה ונייר כסף.


*********

מוצר מומלץ❣️

קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽


תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
  • Facebook

פודילס ישראל

©2022 by Foodeals
.

bottom of page