3 סוגי לביבות ______________________________________________
לביבות סלק וגבינה מעושנת.
המתכון: 2 סלקים בינוניים מגורדים בפומפייה גס 1 בצל בינוני מגורד 200 גרם גבינה צהובה מעושנת מגורדת/אפשר גם רגילה 2 ביצים חצי כוס פירורי לחם מלח פלפל
לאחד את כל החומרים בקערה ליצור לביבות ולטגן. אפשר גם לאפות!
לאכול חם כשהן נמסות בפה
_________________________________________________
לביבות בטטה משגעות וקלות בטירוף.
בקערה לשים: 2 כוסות בטטה מגורדת 4 גבעולי בצל ירוק 1/4 כוס כוסברה קצוצה 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה 2 שיני שום כתושות 1 כף קמח 3 כפות קורנפלור 1/4 כוס פירורי פנקו 2 ביצים מלח פלפל
לערבב יחד היטב.
לחמם מחבת עם מעט שמן, אין צורך בשמן עמוק. ליצור לביבות עם היד ולטגן 2 דקות מכל צד עד שמשחים
__________________________________________________
לביבות ירק
המתכון: 2 תפו"א לבן 2 גזרים 1 קישוא בינוני 1 בצל גדול
מגרדים בפומפייה את כל הירקות ומניחים במסננת לחצי שעה להגרת הנוזלים. מעבירים לקערה ומוסיפים 2 ביצים, חצי כוס פירורי לחם מלח ופלפל שחור.
- אפשר להוסיף בטטה, אפשר להוסיף עשבי תיבול.
מעצבים ללביבות ומטגנים.
Comentarios