ממרח סקורדליה - שום ושקדים
ממרח יווני עם טעם דומיננטי של שום תוספת נפלאה לכל ארוחה יכול לשמש כארוחה בפני עצמו אפשר לנגב עם לחם, עם ירקות טריים או מטוגנים למרוח כבסיס לכריכים הכל הולך
200 גרם שקדים קלופים ופרוסים 2 תפוח אדמה גדולים ומבושלים 1/2 כוס מים מימי הבישול של תפוחי האדמה 6 שיני שום קלופות 2 פרוסות לחם לבן ללא הקרום מיץ מלימון שלם פלפל שחור מלח
*להגשה*
שמן זית שקדים פרוסים וקלויים בצל סגול קצוץ
לבשל את תפוחי האדמה להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון לרסק למחית אם צריך אפשר להוסיף עוד מעט מים עד לקבלת מרקם כמו סלט חומוס
בהצלחה נועם זיגדון
Comentários