top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

דג הליבוט עם צלפים - נועם זיגדון


דג הליבוט עם צלפים


אפשר להחליף את היין במים

למי שמקפיד לא לאכול דגים עם חלב אפשר להחליף את החמאה במחמאה או פשוט לוותר עליה


6 חתיכות דג הליבוט

25 גרם חמאה

¼ כוס שמן זית

¼ כוס יין לבן או מים

2-3 שיני שום כתוש

2 כפות מיץ לימון

½ כוס צלפים

¼ צרור פטרוזיליה קצוצה

¼ כפית פלפל שחור

¼ כפית מלח


להשרות את הדג רבע שעה

עם מים ומעט חומץ

לשטוף ולסחוט מנוזל


לחמם את השמן זית והחמאה

לפזר על הדג מעט מלח ופלפל שחור

לטגן כ-2 דקות מכל צד

להוציא את הדג

להוסיף לשמן את השום הכתוש

לחמם כ-10 שניות

להוסיף את היין המיץ לימון

הפיטרוזליה והצלפים

לתבל במלח ופלפל שחור

לבשל כ-3 דקות

להכניס למחבת את הדג ולבשל כ-2 דקות לספיגת טעמים

להעביר לצלחת הגשה

לקשט בפרוסות לימון ובפיטרוזליה


באהבה נועם זיגדון 💞

















6 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page