כוסות קראמבל עלים קרם מסקרפונה ומנגו
המתכון מורכב משלושה שלבים.
1. קראמבל עלים - מרפדים תבנית בנייר אפיה ומפדרים אותה בשכבה דקה של אבקת סוכר, מניחים בצק עלים דוקרים במזלג את כולו ומפזרים גם מעליו אבקת סוכר, אופים ב180 מעלות למשך 20 דקות, מוציאים מהתנור מקררים ומפוררים גס.
קרם מסקרפונה:
מעבירים קופסה אחת מסקרפונה לקערת מיקסר עם וו הקצפה ומתחילים לפתוח אותו מעט תוך כדי הקצפה על מהירות בינונית, מוסיפים שמנת מתוקה ו5 כפות אבקת סוכר וממשיכים להקציף עד שנוצר קרם יציב וחלק.
מנגו קפוא - טוחנים מנגו קפוא למשך מס דקות במעבד מזון למרקם קרמי.
ממלאים כוסיות בשכבה של קראמבל עלים שכבת קרם מסקרפונה ומעל קרם מנגו
Komentar