top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

דג טונה עם זיתי קלמטה - נועם זיגדון

עודכן: 21 ביולי 2022



מצרכים:

6-7 חתיכות של דג טונה 2 גמבות פרוסות פלפל חריף ירוק פרוס ½ ראש שום 1 צרור כוסברה קצוצה 1 כף גדושה פפריקה מתוקה ½ כפית פפריקה חריפה 200 גרם זיתי קלמטה ½ כפית כורכום ¼ כף מלח ½ כפית אבקת מרק 1 כוס מים ¼ כוס שמן


אופן ההכנה:

להשרות את הדג עם מים ולימון או חומץ לסנן ולסחוט לשים את הגמבות השום ¾ צרור כוסברה קצוצה את הזיתים והפלפל חריף בתחתית הסיר לסדר מעל את הדגים לערבב את הפפריקה הכורכום המלח השמן והמים לשפוך מעל הדגים לפזר את שאר הכוזברה להביא לרתיחה לבשל על אש בנונית סיר מכוסה כ-20 דקות לפתוח את הסיר ולבשל עוד כעשר דקות לצימצום נוזלים לפזר כוזברה קצוצה לפני ההגשה

באהבה נועם זיגדון
















742 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page