כוס מדידה חד פעמית חמה 240 מ"ל
1 ק"ג קמח ½-1 כפות שמרים 1 ביצה L 4 כפות סוכר 1/2 כף מלח ½-2 כוסות מים פושרים 3 כפות שמן
ללוש לבצק אחיד להתפיח כ-45 דקות לחלק ל-30 כדורים
כל כדור להניח על נייר אפיה חתוך לקוביות בגודל 12 ס"מ להניח במרכז פקק סביב הפקק לחתוך ל-8 חלקים כל חלק לחבר לעלי כותרת
לחמם סיר עם שמן עמוק להכניס את הפרח לסיר שהצד העליום כלפי מטה לטגן משני צדדים עד לקבלת גוון שחום
לפזר אבקת סוכר או סוכר אפשר גם לשים ריבה במרכז
באהבה נועם זיגדון
תגובות