top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
מירב מלכה

עוגת שיש רכה - מירב מלכה


עוגת שיש רכה בטרוף וטעימה מקסימום😀

6 ביצים

כוס וחצי סוכר

כוס וחצי קמח

3/4 כוס שמן

3/4 כוס תפוזים

1 חבילת פודינג וניל

1 חב סוכר וניל

1 חב אבקת אפיה

ר2 כפות קקאו


אופן ההכנה:

להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.

לטרוף היטב את שאר החומרים עם חצי כוס סוכר שנותרה מלבד הקקאו!!!

לקפל את הקצף בעדינות לתערובת העוגה

להוציא 1/3 מהתערובת ולטרוף ידנית עם 2 כפות קקאו

לשפוך לתבנית את התערובת הבהירה ומעליה את התערובת השוקולד ל״שחק״ קלות עם מלזג לצורת השיש...

( אני אפיתי את התערובת בתבנית עגולה עם חור באמצע ועוד תבנית אינגליש קייק ) עדיף לא למלא את התבנית מידי קרוב לסוף התבנית..


אפיה על 180 כ40 ד


ציפיתי: אבקת סוכר ושמנת צימחית (ריץ לא מוקצף) כמות לפי העין.. לאיחוד נוזלי אבל לא מידי..,

בהצלחה










42 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page