עוגת שיש רכה בטרוף וטעימה מקסימום😀
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי קמח
3/4 כוס שמן
3/4 כוס תפוזים
1 חבילת פודינג וניל
1 חב סוכר וניל
1 חב אבקת אפיה
ר2 כפות קקאו
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
לטרוף היטב את שאר החומרים עם חצי כוס סוכר שנותרה מלבד הקקאו!!!
לקפל את הקצף בעדינות לתערובת העוגה
להוציא 1/3 מהתערובת ולטרוף ידנית עם 2 כפות קקאו
לשפוך לתבנית את התערובת הבהירה ומעליה את התערובת השוקולד ל״שחק״ קלות עם מלזג לצורת השיש...
( אני אפיתי את התערובת בתבנית עגולה עם חור באמצע ועוד תבנית אינגליש קייק ) עדיף לא למלא את התבנית מידי קרוב לסוף התבנית..
אפיה על 180 כ40 ד
ציפיתי: אבקת סוכר ושמנת צימחית (ריץ לא מוקצף) כמות לפי העין.. לאיחוד נוזלי אבל לא מידי..,
בהצלחה
Comments