עוגת תפוחים
4 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר. 2 כוסות קמח מנופה 1 אבקת אפיה 1 ס. וניל קילו תפוחיםמקולפים ונקיים מגרעינים לחתוך דק או לקוביות. 1 כוס שמן 1 כוס סוכר 1 כף קינמון.. לשמן תבנית עגולה גודל 26
לחמם תנור ל175 מעלות.
לאפות אפיה רגילה לא טורבו להקציף 7 דקות ביצים וסוכר,
להוסיף את השמן הקמח וא. האפיה הסוכר וניל בהדרגה את התפוחים שחתכנו להניח בקערה ניפרדת לפזר על התפוחים קינמון ו 2 כפות של סוכר לערבב היטב. ליצוק חצי מהבלילה על תחתית התבנית המשומנת ולישר על כל התחתית. לסדר תפוחים מעל.ליצוק עוד מהבלילה הנותרת על שכבת התפוחים .(להשאיר מעט לקישוט מעל) התפוחים צריכים להיות מכוסים עם הבלילה. ומעל עוד שכבה של תפוחים.
אפיה 45 - 50 דקות תלוי בתנור של כל אחת, לבדוק עם הקיסם יוצא נקי אז לכבות את התנור להשאיר את העוגה כ 5 דקות בתנור סגור
שהעוגה התקררה לפזר אבקת סוכר.
תגובות