כרוב מוחמץ עם גזר ושמיר,
כרוב לבן בגודל כ1 ק"ג לקצוץ לרצועות דקות או במעבד מזון. 5 גזרים מגוררים 3\1 חבילת שמיר קצוצה לערבב הכל בקערה ולהניח בצד בסיר שופחים 3 כוסות מים כוס חומץ 3 כפות שמן זית 2 כפות מלח 3 כפות סוכר - 3 -4 שיני שום כתושות להרתיח את הנוזלים ולצקת על הכרוב לכסות עם משהו כבד שכל התערובת תכוסה בנוזל להניח על השיש עד הבוקר לפחות כ 10 שעות עם לא עושים בלילה. אחכ מעביר לכלי כל שהו ולמקרר
תגובות