אגסים ברוטב סוכר - אמונה בוארון
המצרכים:
6 אגסים קלופים להשאיר את הגבעול
2 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
מיץ מחצי לימון טרי
1/4 כוס מים
סיר שטוח
אופן ההכנה:
לבשל את הסוכר וסוכר וניל עם המים ומיץ לימון עד שהסוכר נמס.
להביא לידי רתיחה להכניס את האגסים לסירופ לבשל על להבה נמוכה כ-1/2 שעה.
מידי פעם לקחת מהסירופ ולשפוך על האגסים.
לשים לב שלא יתרככו יותר מידי.
לקרר ולהעביר לכלי הגשה לקשט כיד הדמיון.
בהצלחה
********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Comentarios