אוזני המן אלפחורס הכי טעימים - הצפיחית של צחית
בקערת מיקסר:
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות מעט רכה.
1 כוס אבקת סוכר
1 כף תמצית וניל
לערבל לאיחוד.
להוסיף בהדרגה 3 ביצים שלמות m, עד לקבלת מרקם אחיד.
להוסיף בהדרגה 500 גרם קורנפלור ולהמשיך לערבל במהירות נמוכה.
לפזר קורנפלור על משטח העבודה וללוש היטב את הבצק -להוסיף קורנפלור במידת הצורך עד שמתקבל בצק נוח לעבודה ולא דביק.
לרדד לעלה בעובי 1/2 ס"מ.
לקרוץ עיגולים בקוטר 4 ס"מ.
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש 8-10 דקות בחום 170 מעלות, עד להתייצבות והשחמה בהירה מאוד.
לקרר לטמפרטורת החדר.
לזלף על מחצית מהעוגיות ריבת חלב (ממליצה קומידה - הכי סמיך).
לסגור עם עוגיה נוספת - למרוח מעט ריבה גם על החיבור בין שתי העוגיות.
בקערית קטנה:
100 גרם קוקוס טחון.
לגלגל את חיבור העוגיה בקוקוס.
לשמור בקופסה אטומה במקרר
********
Comments