top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תעטרה ז'ורנו

אוזני המן בטעם פררו רושה - עטרה ז׳ורנו

אוזני המן בטעם פררו רושה - עטרה ז׳ורנו


מרכיבים:

2 כוסות קמח.

3 כפות שקדים טחונים.

כוס אבקת סוכר.

1 ביצה.

200 גרם מרגרינה/ נטורינה.

1/4 כפית מלח.

*חלבון לסגירת האוזני המן בקצוות.


למילוי:

250 גרם ממרח שוקולד.

100 גרם אגוזי לוז שבורים גס/ אגוזי

לוז שלמים.


לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר מומס.

100 גרם אגוזי לוז גרוסים ומסוכרים.

100 גרם אגוזי לוז שלמים.


אופן ההכנה:

קולים קלות את אגוזי הלוז.

1. בקערת המיקסרים מניחים את מרכיבי הבצק ובעזרת וו גיטרה מערבבים עד לקבלת בצק אחיד ונעים.


2. עוטפים את הבצק בנילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.


3. מכינים את מלית השוקולד בקערה רחבה מערבבים את הממרח יחד עם האגוזי הלוז הקצוצים או השלמים ומערבבים היטב עד לקבלת מלית יציבה.

4. את המלית מעבירים לשקית זילוף עד לשימוש.


5. מוצאים את הבצק מהמקרר למשטח עבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס״מ וחותכים עם קורצן עגול.


6. במרכז כל עיגול מזלפים מעט מהמילוי,

ומניחים בכל אוזן המן באמצע אגוז לוז.

בקצוות העיגול מורחים חלבון וסוגרים את הקצוות למשולש אוזן המן.


7. מניחים את האוזני המן על תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים כ-20 דקות.

הבצק צריך להיות בהיר.


8. מוצאים את האוזני המן לצינון ולאחר שיתקררו טובלים אותם בציפוי השוקולד ואגוזי הלוז.


*******

מוצר מומלץ❣️

משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו בוואטסאפ 👇🏽




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page