אוזני המן מבצק שנמס בפה - ליטל אשואל
תקשיבו, אוזני המן לפעמים זה טריקי, אתם בוחרים קופסה בסופר / מאפייה והיא נראית לכם שיא המגרה, אבל כאשר אתם נותנים ביס אתם מגלים בצק קשה ולא נעים לאכילה, אז אני כאן כדי לפתור לכם את זה ומעלה לכם מתכון לבצק פריך מבחוץ ונמס בפה! ❤️
מתכון:
1 וחצי כוסות אבקת סוכר
250 גרם חמאה קרה קוביות
3.5 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר עם וו גיטרה על מהירות בינונית מביאים את אבקת הסוכר וקוביות החמאה למרקם פירורים, מוסיפים קמח ואבקת אפייה וממשיכים את הלישה עד להמשך יצירת פירורים דקים, מוסיפים שמנת מתוקה ותמצית וניל ולשים עד לאיחוד בלבד .
מחלקים את הבצק לשניים וכל חצי מרדדים בין שני ניירות אפייה, מקפיאים 20 דק מה שיקל על קריצת העיגולים.
מוציאים את הבצק מהמקפיא, קורצים עיגולים עם קורצן, עם שקית זילוף מזלפים ממרח תמרים במרכז כל עיגול ומקפלים למשולש.
ממליצה לקרר כחצי שעה במקרר לפני האפייה.
נאפה ב180 מעלות 20-25 דקות
נפדר באבקת סוכר
ונטרוף
********
Comentarios