אוזני המן מדהימים - ליטל אשואל
מתכון:
כוס וחצי אבקת סוכר
250 גרם חמאה קרה קוביות
3.5 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר עם וו גיטרה על מהירות בינונית מביאים את אבקת הסוכר וקוביות החמאה למרקם פירורים, מוסיפים קמח ואבקת אפייה וממשיכים את הלישה, מוסיפים שמנת מתוקה ותמצית וניל ולשים עד לאיחוד בלבד .
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים.
בבקשה אל תקצרו קירור, זה מה שיהפוך לכם את הרידוד לקל ופשוט.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים אותו בין שני ניירות אפייה, קורצים עיגולים עם קורצן, עם שקית זילוף מזלפים ממרח תמרים במרכז כל עיגול ומקפלים למשולש.
ממליצה לקרר כחצי שעה במקרר לפני האפייה.
נאפה ב180 מעלות 20-25 דקות
נפדר באבקת סוכר
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות את משטח הסיליקון המקורי והאיכותי 👇🏽
Commentaires