top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריאלה גולדמן

אורז כורדי חמוץ הכי טעים - אריאלה גולדמן

אורז כורדי חמוץ הכי טעים - אריאלה גולדמן


מצרכים :

1 וחצי כוסות אורז פרסי שטוף ומסונן

בצל בינוני

5 כפות שמן

חופן נדיב גבעולי סלרי פרוסים דק

חופן נדיב עלי סלרי שטופים וקצוצים

חצי כף שטוחה מלח

כפית שטוחה כורכום

חצי כפית פלפל שחור גרוס

4 שיני שום

2 וחצי כוסות מים

מיץ לימון טרי סחוט מ לימון וחצי

חצי צרור עלי מנגולד שטופים וקצוצים

חופן נדיב גרגירי חומוס סנפרוסט


אופן ההכנה:


- לחמם בסיר את השמן והכורכום. להוסיף ולהזהיב את הבצל


- להוסיף את גבעולי הסלרי ועלי הסלרי ,השום והחומוס ולטגן 15 דק' על להבה קטנה


- להוסיף ולערבב פנימה את האורז


- להוסיף את עלי המנגולד והמלח ולערבב.


- להוסיף את המים ומיץ לימון, לערבב ולהביא לרתיחה.


- להנמיך להבה

ולבשל 20 דקות.


*************

מוצר מומלץ❣️

קוצץ הירקות המקורי master slicer חובה בכל מטבח.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page