אורז סורי לבנייה - במטבח עם דיתוש
מאכל סורי פשוט, ממצרכים בסיסיים ביותר.
טעמים כלכך עדינים וכ כך פשוט להכנה.
אחלה ארוחת ערב מאוזנת ובריאה!
מצרכים:
2 כוסות אורז בסמטי/פרסי
4-6 גביעי אשל
5 כפות נענע יבשה
4-6 גבעולי מנגולד (חלק לבן וירוק) קצוצים
1 בצל בינוני קצוץ ומטוגן
3 שיני שום כתושות
מלח
הכנה:
לטגן הבצל הקצוץ והמנגולד עד לשקיפות.
להוסיף אורז ומלח, וחמש וחצי כוסות מים.
לבשל עד שהאורז מתרכך (כעשרים דקות- רתיחה ואז כרבע שעה).
לקרר כרבע שעה.
להוסיף את האשל, הנענע היבשה והשום הכתוש ומערבבים.
*** מומלץ לאכול עם פרוסות בגט/לחם שמרחנו בשמן זית ושום כתוש ואפינו בתנור חמש דקות(עד לקריספיות).
בתאבון ♡
דיתוש
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את מארז התבלינים - 15 קופסאות איכותיות במחיר בלעדי👇
Comments