top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תבמטבח עם דיתוש

אושפלו טעים ומומלץ - במטבח עם דיתוש

אושפלו טעים ומומלץ - במטבח עם דיתוש

כמה פשוט וכמה טעים.


מצרכים:

1 ק"ג אורז עגול

1 ק"ג פרגיות(עם או בלי עצם)/קוביות בשר כבש מבושלות חצי בישול.

1 ק"ג בצל חתוך לחצאי טבעות

1 ק"ג גזר חתוך לגפרורים עבים(הכוונה לא דקים מדי)/ אפשר להשתמש בשתי חבילות קנויות.

מלח, פלפל

אני אוהבת להוסיף גם מעט קינמון

וגם 5 תרמילי הל(רק הפנים כתושים במכתש ועלי)

כחצי כוס שמן(אפשר גם פחות...או יותר...)


הכנה:

לטגן במעט שמן את הבצל עד להזהבה קלה, לתבל ולהוציא .

לטגן את הגזר כמה דקות עד לריכוך, לתבל ולהוציא.

לטגן את הפרגיות ולתבל.

להוסיף מעל הפרגיות את הבצל המטוגן ואת הגזר

המטוגן.

את האורז לשטוף פעמיים תחת מי ברז ולשים בקערה ולתבל ולערבב טוב.

לשפוך את האורז המתובל מעל הבשר והירקות.

לכסות במים(גובה 2 ס"מ מעל האורז) ולהרתיח.

(כעת אפשר לטעום ולתקן תיבול)

לבשל על אש גדולה עד שהמים נספגים.

להקטין אש.

לשים ראש שום שלם באמצע הסיר.

לבשל שעה ולבדוק את האורז.

כשמוכן(האורז רך), לערבב בעדינות עם כף הגשה גדולה.


** לפזר פלפל שחור בנדיבות (ע"פ טעם אישי)


*** לא לקמץ בבצל- תורם רבות לצבע התבשיל!


**** אפשר כמובן להכין רק חצי כמות...



בתאבון ♡ דיתוש

********

מוצר מומלץ❣️

פומפיה איכותית רב-תכליתית.

מגיעה עם שלושה תופים שונים המאפשרים להנות ממגוון אופציות במכשיר.

לפרטים ולהזמנות 👇🏼

הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽


פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page