אייס קפה - דקלה אלהרר
הכמות מתאימה לשתי מנות
2 כפיות גדושות קפה ג'ייקובס
3 כפיות סוכר חום דמררה
200 מ"ל חלב
קרח
אופן ההכנה:
לשים בכוס בנפח 500 מ"ל של הנינג'ה (או של כל בלנדר אחר) את הקפה, הסוכר והחלב ולערבב
בתוכנית Low 20 שניות ( ללא קרח) , לאחר מכן למלא קרח עד הסוף ולהפעיל על תוכנית Ultra Blend.
*אפשר להמיר לנס קפה/ שוקולית
*אפשר להפחית בכמות הסוכר ואז יהיה טעם מר מתוק
*אפשר להפחית בחלב ל120 מל
לרוויה
תגובות