top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תדקלה אלהרר

אייס קפה - דקלה אלהרר

אייס קפה - דקלה אלהרר


הכמות מתאימה לשתי מנות


2 כפיות גדושות קפה ג'ייקובס

3 כפיות סוכר חום דמררה

200 מ"ל חלב

קרח


אופן ההכנה:

לשים בכוס בנפח 500 מ"ל של הנינג'ה (או של כל בלנדר אחר) את הקפה, הסוכר והחלב ולערבב

בתוכנית Low 20 שניות ( ללא קרח) , לאחר מכן למלא קרח עד הסוף ולהפעיל על תוכנית Ultra Blend.

*אפשר להמיר לנס קפה/ שוקולית

*אפשר להפחית בכמות הסוכר ואז יהיה טעם מר מתוק

*אפשר להפחית בחלב ל120 מל


לרוויה













1,282 צפיות0 תגובות

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page