אין טעים ומהיר מזה סלט כרוב אדום חמוץ ממש כמו במסעדות - שיר אמיר
לחתוך כרוב אדום לרצועות דקות.
להוסיף כף מלח ו-3/4 כוס מיץ לימון
לערבב יחד ולכסות בניילון נצמד למשך 20 דקות.
לאחר 20 דקות לסנן את הנוזלים מהקערה.
לאחר 20 דקות לתבל בכפית מלח, כפית פלפל שחור ,כפית סוכר , 4 כפות שמן ,2 כפות חומץ ,6 כפות מיץ לימון .
לערבב היטב וזה מוכן.
יום למחרת הכרוב תופס יותר את הצבע האדום
לשמור בקופסא אטומה במקרר.
בתיאבון
********
מוצר מומלץ 💥
קוצץ מזון חשמלי מאסטר סלייסר המקורי והאיכותית, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
לקבוצת המתכונים בוואטסאפ 👇🏽
.
Comments