אין טעים כזה סמבוסק עיראקי במילוי חומוס מתכון מנצח שתמיד מצליח - שיר אמיר
חומרים לבצק:
קילו קמח
50 גרם שמרים טריים או 2 כפות שמרים יבשים
בין 2 ל- 3 כוסות מים
כפית מלח
חצי כוס שמן קנולה
אופן ההכנה:
לנפות קמח לקערה ,להוסיף את השמרים ולערבב יחד .
ליצור גומה במרכז הקערה ,להוסיף את המים בהדרגה , כלומר כל כוס מים ללוש את הבצק ואז להוסיף עוד כוס עד שרואים שהבצק מתחיל להסתדר (זה תלוי בסוג של הקמח , לפעמים מספיק 2 כוסות ולפעמים צריך 3 כוסות),להוסיף את השמן ואז את המלח ולערבב הכל יחד היטב.
לתת לבצק לנוח מכוסה במשך שעה
למלית:
להשרות את החומוס כל הלילה. לבשל את החומוס. במעט שמן לטגן בצל עד להזהבה קלה , להוסיף חומוס מבושל וכף כמון, כפית כורכום , חצי כפית מלח ,חצי כפית פלפל שחור וחצי כפית פפריקה.
לרסק את החומוס. ליצור עיגולים, לפתוח לפיתה בעזרת מערוך.
למלא כף מהתערובת ואז לסגור לצורת חצי ירח.
לטגן בשמן עמוק.
להכניס את הסמבוסק לשמן רק שהשמן חם !
לטגן עד להזהבה משני הצדדים .
בתיאבון
********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדיל
פרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
.
Comments