אין טעים מזה סלט מטבוחה מבית אמא - גולדי מטעמים
המטבוחה בכל שבת וחג, חובה
אין קיצורי דרך, סלט שדורש הכנה נכונה ובישול ארוך וסבלני.
אך הטעם משגע.
מטגנת קלות 15 - 10 שיני שום פרוסות דק או קצוץ( אפשר כתוש, אך פחות יפה)
מוסיפה לטיגון 3 פלפל ירוק חריף חתוך טבעות וגמבה חתוכה לרצועות דקות ולחתוך לשתיים באורך, להניח בצד.
בסיר עמוק, 4-5 ק"ג עגבניות שהשריתי בקערת מים חמים, לאחר שהקליפה נפרדה מהעגבנייה לקלוף אותה ולקצוץ ,מבשלת כ-2 שעות, לערבב מידי פעם שלא ייחרך, לרסק במועך את העגבניות.
מוסיפה את השום פלפל ירוק ופלפל אדום, מתבלת במלח לפי הטעם .
בקערית קטנה מערבבת רבע כוס שמן עם כף גדושה פפריקה חריפה ומעט פלפל שאטה גרוס+1כף פפריקה רגילה
מוסיפה אל העגבניות בערבוב קל.
להבה נמוכה עד שמתקבל מירקם ריבה.
זה לוקח זמן ומצריך ערבוב.
אפשר להקפיא, יוצא מהקפאה מעולה.
בתאבון
לפניכם 2 סוגי מטבוחה (אחת ללא פלפל חריף ירוק)
*********
מוצר מומלץ 💥
מארז 2 סירי סוטאז' 28+20 מבית רוסו, איכותיים ומתאימים לכל סוגי הכיריים. במחיר בלעדי ויש משלוחים לכל חלקי הארץ 🇮🇱
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Comments