אין טעים מזה קציצות הודו מעולות וקלות - נועם זיגדון
1 ק"ג הודו טחון
1 בצל גדול מגורד בפומפיה
1 תפוח אדמה מגורד בפומפיה
צרור פיטרוזליה קצוצה
4 שיני שום כתוש
3 כפות גדושות פירורי לחם
½ כוס צנוברים קלויים- אופצינלי
1 ביצה L
¼ כפית אגוז מוסקט
½ כפית כורכום
½ כף בהרט
1 כפית מלח
לגרד את תפוחי האדמה והבצל בפומפיה גסה לסחוט מנוזלים
לערבב הכל יחד עם הודו הטחון לתבל
ליצור קציצות עגולות או מאורכות
לטבול בקמח
לטגן בשמן משני הצדדים
אפשר לאפות בתנור על -180° כ-25 דקות
באהבה נועם זיגדון
*********
מוצר מומלץ❣️
רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.
מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה
ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.
ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
Kommentare