אין טעימה וקלה כזו עוגת גבינה חלומית בלי הקצפה מתכון מנצח והצלחה מובטחת - ליטל אשואל
בלי הקצפת ביצים, בלי אמבט מים, בלי לסנן גבינות.
מצרכים:
3 כפות סוכר
חצי כוס שמן
כף מלח
לתחתית הביסקוויטים :
250 גרם ביסקוויטים טחונים דק במעבד מזון, לערבב עם 150 גרם חמאה מומסת ולרפד תבנית עגולה מתפרקת קוטר 24.
לתערובת הגבינה:
2 קופסאות גבינת שמנת אני (אוהבת נפוליאון 25%)
1 קופסה גבינה לבנה 5% 250 גרם
1 מיכל שמנת חמוצה 200 גרם
3/4 כוס סוכר לבן
4 כפות מחוקות קורנפלור
גרדה מחצי לימון/תפוז
5 ביצים בגודל L
אופן הכנת תערובת הגבינה:
בקערה טורפים גבינות, שמנת חמוצה עם סוכר, מוסיפים קורנפלור וגרדה וממשיכים לטרוף.
בקערה נפרדת טורפים את הביצים ויוצקים אל תערובת הגבינות מערבבים, יוצקים אל התבנית.
אופים ב170 מעלות למשך 60 דק. העוגה מוכנה כאשר יציבה בצדדים ורוטטת מעט במרכזה.
***********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח אפייה מסיליקון - המקורי והאיכותי ובשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ👇🏽
.
Comments