אין טעימה וקלה ממנה עוגת שוקולד טעימה ברמות - השף מיכה כלפה
המתכון בכוסות ולא בגרמים
את התערובת אפשר ליצוק לכל מני תבניות בכל הצורות
תבנית 24
מצרכים:
3 כוסות קמח תופח
חצי כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום
2 כפות רום
1 כפית סודה לשתייה או 1 אבקת אפייה
1.1/4 כוס מים /חלב / מיץ תפוזים
1 כוס שמן
6 כפות שוקולית
5 ביצים
1/4 כוס פיסטוקים טחונים. או המלצה שלי במקום פיסטוק פיקאן מסוכר
לציפוי השוקולד:
גנאש שוקולד:
250 גרם שמנת מתוקה
360 גרם שוקולד מריר משובח
כף ברנדי או רום
אופן הכנת הציפוי:
מחממים שמנת עד לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד, מוסיפים ליקר ומערבבים עד שהשוקולד נמס
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר להכניס את כל החומרים חוץ מהביצים ולערבב ביחד.
2. לאחר שהתערובת מעורבבת טוב , מוספים את הביצים אחת אחת בלי להפסיק לערבב.
3. את התערובת להעביר לתבנית 24 .
4. את העוגות אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל- 50 דקות בערך , לפני שמוצאים בודקים עם קיסם באמצע העוגה אם הוא יוצא יבש.
5. לקרר את העוגה טוב, וליצוק עליה את הגנש ולקרר.
*********
מוצר מומלץ❣️
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי.
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
הצטרפו לקבוצת המתכונים והמבצעים שלנו 👇🏽
👩🏼🍳
Commentaires