אין טעימות ומהירות מהן לביבות תפוחי אדמה וגזר הכי אהובות - מטר פרץ
הפעם מתכון ללביבות:
מצרכים:
1 בצל בינוני
3-4 תפוחי אדמה בינוניים
2 גזרים
3 כפות קמח (מומלץ לשים 5 כפות קמח) - ולהוסיף כוסברה קצוצה
2 ביצים
כפית מלח
מעט פלפל שחור
אני משתמשת בסלייסר כי זה יותר נוח לי אפשר להשתמש בפומפייה.
את הבצל נקלף ונקצוץ דק דק.
נשים בקערה.
את תפוחי האדמה נקלף ונגרד בפומפייה / נחתוך לקוביות ואז נכניס לסלייסר.
יותר נוח לעשות את זה בחלקים ולשים כל פעם כמות תפוח אדמה בסלייסר.
אני מוציאה את תפוח האדמה ומעבירה למסננת.
מועכת עם הידיים את תפוח האדמה ואז סוחטת ידנית ומעבירה לקערה.
עושה את אותו תהליך לכל כמות תפוחי האדמה שיש לי.
קולפת את הגזר וחותכת לרצועות, אפשר פשוט לגרד בפומפייה אני מעבירה לסלייסר.
את זה לא צריך לסחוט. וישר מעבירה לקערה.
מוסיפה לקערה:
2 ביצים, 3 כפות קמח (מומלץ +5 כוסברה קצוצה), כפית מלח וקצת פלפל שחור ומערבבת.
בינתיים שמה מחבת על הגז ומוסיפה שמן, השמן צריך להגיע עד חצי מגובה הלביבה.
ולכן זה נקרא שמן חצי עמוק.
מחכה שהשמן יהיה חם אבל לא חם מידי.
ומתחילה לעשות את הלביבות. אפשר בעזרת כף ואפשר לעשות פשוט בידיים.
נותנת לזה טיגון עד שמתחיל להזהיב והופכת.
וזהו.
בתאבון
********
מוצר מומלץ 💥💥
תבנית אפייה טורט אנג'ל המקורית, במחיר בלעדי!!
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
💚
הצטרפו לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו 👇🏽
.
Comentários