אין טעימות וקלות מהן לביבות תפוחי אדמה וגבינת מוצרלה פשוט אליפות - הצפיחית של צחית
5 תפוחי אדמה גדולים - מבושלים היטב במים ומסוננים.
3/4 כפית מלח
3/4 כוס קמח
למעוך את תפוחי האדמה שהם חמים לפירה.
להוסיף את המלח
ואת הקמח בהדרגה.
לערבב היטב למרקם חלק וסמיך.
עם ידיים מקומחות - ליצור כדורים בגודל אפרסק קטן.
לשטח על כף היד - ליצור שקע קטן במרכז.
לשים במרכז כפית גדושה מוצרלה מגוררת.
לסגור את הקצוות בעדינות.
לגלגל לכדור - ולשטח מעט לעובי 1.5-2 ס"מ.
להניח במגש מקומח היטב.
מחבת רכבה - מומלץ טפלון:
לצקת פנימה 1/2 כוס שמן - להבה בינונית - להביא לסף רתיחה. להנמיך מעט את הלהבה.
לפזר מעט קמח על הלביבות ולטגן 5 דקות / עד להשחמה.
להפוך בזהירות להשחמה משני הצדדים.
להוציא לצלחת עם נייר סופג או לקריספר.
********
מוצר מומלץ💥💥
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
.
Comentarios