top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

אין טעימים ומושלמים מאלה כדורי צ'ורוס מטריפים בציפוי סוכר וקינמון - ליטל אשואל


אין טעימים ומושלמים מאלה כדורי צ'ורוס מטריפים בציפוי סוכר וקינמון - ליטל אשואל


מתכון:

2 כוסות מים

1 כף סוכר

חצי כפית מלח

140 גרם מחמאה/נטורינה קוביות קטנות ושוות

2 כוסות קמח

4 ביצים גודל L בטמפ' החדר בלבד!

חצי כוס סוכר

2 כפיות קינמון


אופן ההכנה:

1. בסיר שמים מים, סוכר, מלח ומחמאה, מדליקים גז על להבה בינונית, ממיסים את המחמאה.


2. כאשר המחמאה נמסה לגמרי ומתחיל בעבוע קטן וראשון מוסיפים את כל כמות הקמח בבת אחת ומערבבים בחוזקה עם מרית תוך גרוד תחתית הסיר בהתמדה, הבצק צריך להתאחד וגם לאחר שמתאחד ממשיכים לערבב עוד שתי דקות. זהירות לא לשרוף!


3.מכבים את הלהבה ומעבירים את הבצק שהתאחד לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומפעילים על מהירות בינונית למשך 10 דקות כדי לקרר את הבצק.


4. כאשר הבצק התקרר מוסיפים את הביצים, כל פעם קצת, הבצק יתפרק ויתאחד מחדש בכל הוספה. הבצק צריך להימתח בין שתי אצבעות וכך תדעו שהוא מוכן, ולכן לאחר כל הוספה עצרו את המיקסר ומתחו אותו בין שתי אצבעות. אם לא נמתח להוסיף עוד ביצה.


5. מעבירים את הבצק לשק זילוף וחותכים עם מספריים בערך 3 ס"מ מן הקודקוד של שק הזילוף.


6. בקערה שמים סוכר וקינמון ומערבבים.


7. מחממים שמן עמוק בסיר, ביד אחת מחזיקים את שק הזילוף וביד השנייה מחזיקים מספריים, לוחצים בכל פעם מעט על שקית הזילוף כדי שיצא ממנו בצק וגוזרים בכל פעם בערך 3 ס"מ לתוך השמן. ממשיכים כך לגזור מן הבצק שבשק הזילוף לתוך השמן עוד ועוד. הכדורים יתפחו בתוך השמן ויהיו לא שווים בגודלם אך מאד טבעיים ומגרים.


8. מעבירים ישירות מן השמן לתוך הסוכר והקינמון ומערבבים כך שיצפו את הכדורים.


********

מוצר מומלץ💥

הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי 69 ש"ח בלבד.

לפרטים ורכישה 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼

👩🏻‍🍳

לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏽

.




פוסטים אחרונים

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page