מתכון מהיר וקל תבשיל פתיתים פשוט וטעים עם בצל שיוצא אחד אחד - עירית ולד
התוספת שכולם אוהבים, מהירה להכנה ומתאימה לכל מנה, וגם כארוחה קלילה בתוספת סלט ירקות.
מצרכים:
1 כוס פתיתים
1 בצל בינוני, קצוץ
1 כף שמן זית או שמן רגיל
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
מים (לפי הוראות על האריזה של הפתיתים)
הוראות הכנה:
לחמם את השמן במחבת בסיר רחב על אש בינונית.
להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן עד שהוא מזהיב ומתרכך.
להוסיף את הפתיתים, ולתת להם טיגון קל של דקה-שתיים יחד עם הבצל לקבלת טעם.
להוסיף מים בהתאם להוראות על אריזת הפתיתים.
לתבל במלח ופלפל לפי הטעם, לערבב מעט ולכסות את הסיר.
לבשל על אש נמוכה במשך 10-12 דקות (או לפי זמן הבישול שמומלץ באריזה), עד שהפתיתים רכים והמים נספגו.
לכבות את האש ותן לתבשיל לנוח עוד כמה דקות לפני ההגשה.
תבשלו ותפנקו
עירית 🍓💝
********
מוצר מומלץ💥
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי 69 ש"ח בלבד ובמשלוח חינם.
לפרטים והזמנות 👇🏼
🔝
Comentarios