אין קינוח מפנק וטעים מזה קרם ברולה מתכון מצוין ומומלץ - השף מיכה כלפה
מצרכים:
1 מקל וניל
1/2 כוס סוכר לבן
6 חלמונים
2 שמנת מתוקה
מעט סוכר חום
אופן ההכנה:
1. חוצים את מקל הווניל לאורכו ומוציאים את הגרגרים.
2. מערבבים במטרפה בקערה נפרדת את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר לבן.
3. מחממים את השמנת עם 1/4 כוס סוכר לבן וגרגרי מקל הווניל, עד שהיא מגיעה רתיחה ולא יותר.
4. יוצקים את השמנת בזילוף עדין ואיטי אל החלמונים תוך כדי ערבוב. מסננים את התערובת ויוצקים לכלים מתאימים.
5. מניחים את כל הכלים בתבנית גדולה, מכניסים לתוך התנור שחומם מראש ל-140 מעלות, ושופכים לתבנית הגדולה מים עד לחצי הגובה של הכלים ואופים כ- 35 דקות.
6. מוציאים את הקרם מהתנור, מצננים ואז מקררים 4 שעות לפחות, רצוי לילה שלם, במקרר
7. לפני ההגשה מפזרים סוכר חום מעל הקרם ומקרמלים את הסוכר בעזרת מבער (ברנר).
*********
מוצר מומלץ 💥💥
משטח האפייה המקורי והאיכותי בשני גדלים לבחירה, ובמחיר בלעדי
לפרטים ולהזמנות 👇🏼
⏬
לקבוצת הדילים והמבצעים שלנו👇🏽
⏬
Comments