אינטריה
תבשיל אטריות מהמטבח המרוקאי תוספת טעימה לצד בשר עוף שניצל ...
1 חבילת איטריות דקיקות 400 גרם 1 בצל בינוני קצוץ - אופציונלי 3 כפות שמן ½ כף שטוחה מלח ½ כפית כורכום פלפל שחור 1 כפית אבקת מרק ½ -3 כוסות מים
להשחים את הבצל עם שמן
להוסיף את האטריות ולטגן עד לקבלת גוון שחום תוך כדי עירבוב להוסיף את התבלינים לערבב כ-2 דקות להוסיף את המים והאבקת מרק להביא לרתיחה לכסות את הסיר לבשל על אש גבוהה להבה בנונית 5 דקות לכבות את האש להשאיר 10 דקות עם סיר מכוסה לאחר 10 דקות לערבב בזהירות עם מזלג לכסות את הסיר ולערבב שוב אחרי 5-10 נוספות
באהבה נועם זיגדון
Comments