top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תאריה רוזנשטוק

אלפחורס בסגנון גנש פיסטוק - אריה רוזנשטוק


מתכון:

200 גרם חמאה קרה

250גרם קורנפלור

200 גרם קמח

120 גרם אבקת סוכר

3 חלמונים

כף גרדת לימון

כפית תמצית וניל איכותי

2כפות חלב

1 אבקת אפיה


לקרם פיסטוק:

150 גרם שמנת מתוקה

3 כפות פיסטוק טחון

100 גרם שוקולד לבן

כף מחית פיסטוק אמיתי


אופן הכנה:

במעבד מזון שמים חמאה קמח ואבקת אפיה וקורנפלור ואבקת סוכר בפולסים עד פירורים מוסיפים את שאר החומרים עד קבלת בצק רך ונעים. עוטפים בניילון למקרר לשעה.

בזמן הזה עושים את המלית.


מחממים בסיר את החלב שופכים על השוקולד והמחית פיסטוק עם בלנדר מוט טוחנים עד קרם חלק מוסיפים את הפסיטוק הטחון. מכניסים למקרר לשעה לפחות.

פותחים את הבצק לעובי 4 מ"מ. מסדרים במגש עם נייר אפייה. אופים 170 מעלות 8 עד 10 דקות מקררים עושים סנדוויץ עם הקרם מורחים בצדדים מעט מהקרם טובלים בפיסטוק גרוס בצדדים.








3 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page