1.2 ק"ג בשר אסאדו חתוך לחתיכות גדולות תפוחי אדמה חתוכים לרבעים בטטות חתוכות לרבעים גזרים חתוכים לחתיכות גדולות בצלים שלם 1 ראש שיני שום מקולף 1 כף פפריקה מתוקה ½ כפית פלפל שחור גרוס ½ כף תבלין לסטייק 1 כוס מים ½ כף מלח ¼ כוס שמן
לטגן את הבשר עם שמן משני צדדים כשתי דקות מכל צד להכניס את הירקות לערבב את המים והתבלינים לצקת מעל לכסות בנייר אפיה ונייר כסף להכניס לתנור שעה ב-200° מעלות אחרי שעה להוריד ל-160° עוד כשעתיים וחצי
להסיר כיסוי ולהשחים כמה דקות
שמו לב יש להוסיף מים לפי הצורך
לאורז: אורז לבן מלא או פרא לערבב עם עשבי תיבול טריים או יבשים להכניס לשקית בד ולהניח בתחתית הסיר לצד הבשר
באהבה נועם זיגדון
Kommentare