top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

אסאדו בתנור עם ירקות שורש - נועם זיגדון


1.2 ק"ג בשר אסאדו חתוך לחתיכות גדולות תפוחי אדמה חתוכים לרבעים בטטות חתוכות לרבעים גזרים חתוכים לחתיכות גדולות בצלים שלם 1 ראש שיני שום מקולף 1 כף פפריקה מתוקה ½ כפית פלפל שחור גרוס ½ כף תבלין לסטייק 1 כוס מים ½ כף מלח ¼ כוס שמן


לטגן את הבשר עם שמן משני צדדים כשתי דקות מכל צד להכניס את הירקות לערבב את המים והתבלינים לצקת מעל לכסות בנייר אפיה ונייר כסף להכניס לתנור שעה ב-200° מעלות אחרי שעה להוריד ל-160° עוד כשעתיים וחצי

להסיר כיסוי ולהשחים כמה דקות

שמו לב יש להוסיף מים לפי הצורך


לאורז: אורז לבן מלא או פרא לערבב עם עשבי תיבול טריים או יבשים להכניס לשקית בד ולהניח בתחתית הסיר לצד הבשר


באהבה נועם זיגדון

















1,036 צפיות0 תגובות

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page