top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תורד צ'אפו

אסאדו עם פולים בבישול ארוך - ורד צ'אפו

עודכן: 8 בפבר׳ 2023



אסאדו עם פולים בבישול ארוך

עוד מנה מנחמת לחורף הקר שמתקרב…


מצרכים:

*קילו אסאדו חתוך לקוביות גדולות

*2 כוסות פולים סנפרוסט

*5 בצלי שאלוט

*4 שיניי שום

*כמה עליי דפנה

*2 תיבוליות לצלי

*5 כוסות מיים רותחים

*כף אסק עגבניות

*כף גדושה אבקת מרק בצל

*חצי כםית פלפל שחור

*כפית מלח

*חצי כפית כורכום

*4 כפות סילאן

*חצי כפית פפריקה מתוקה


אופן הכנה:

* את ניתחי האסאדו נטגן משני הצדדים

*נסדר בסיר רחב את האסאדו

לאחר שטיגנו

*נוסיף את הפולים

*ואת הבצלים

*בקערה נערבב מיים

רותחים עם אבקת מרק בצל, מלח

פלפל שחור, פפריקה,כורכום

*נישפוך הכל מעל הבשר

*נוסיף סילאן

*נרתיח על הגז

*נוסיף שני תיבוליות של צלי

ועליי דפנה

* נכסה ולתנור 200

מעלות ל4 וחצי שעות

בתאבון


********

המלצת האתר:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽

.








360 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page