אסאדו עם פולים בבישול ארוך
עוד מנה מנחמת לחורף הקר שמתקרב…
מצרכים:
*קילו אסאדו חתוך לקוביות גדולות
*2 כוסות פולים סנפרוסט
*5 בצלי שאלוט
*4 שיניי שום
*כמה עליי דפנה
*2 תיבוליות לצלי
*5 כוסות מיים רותחים
*כף אסק עגבניות
*כף גדושה אבקת מרק בצל
*חצי כםית פלפל שחור
*כפית מלח
*חצי כפית כורכום
*4 כפות סילאן
*חצי כפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה:
* את ניתחי האסאדו נטגן משני הצדדים
*נסדר בסיר רחב את האסאדו
לאחר שטיגנו
*נוסיף את הפולים
*ואת הבצלים
*בקערה נערבב מיים
רותחים עם אבקת מרק בצל, מלח
פלפל שחור, פפריקה,כורכום
*נישפוך הכל מעל הבשר
*נוסיף סילאן
*נרתיח על הגז
*נוסיף שני תיבוליות של צלי
ועליי דפנה
* נכסה ולתנור 200
מעלות ל4 וחצי שעות
בתאבון
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comments