אסדו 3.5 שעות קילו בשר אסדו עם עצם חתוך לקוביות גדולות חבילת פטריות שמפיניון שלמות 2 בצלים חתוכים לחצי 2 גזרים חתוכים לחתיכות גדולות 2 גבעולי סלרי חתוך גס 7 שיני שום שלמים 4 גבעולי טימין 5 כפות רסק עגבניות 2 כוסות מים חמים כף מלח גס חצי כף פלפל שחור גרוס כף וחצי פפריקה מעושנת רבע כוס שמן זית
אז איך מכינים מחממים מחבת גדולה עם תחתית עבה, שמים מעט מהשמן, צורבים את הבשר מכל הצדדים ושמים בתבנית עמוקה עם נייר אפייה.
לאחר מכן על אותו מחבת צורבים את כל הירקות עם מעט מהשמן, גם אותם מוסיפים לתבנית אפייה עם הבשר שסגרנו קודם, על כל השאריות שנשארו במחבת שמים את הרסק, התבלינים והשמן שנשאר מגרדים הכל עם כף עץ לאחר 2 דקות מוסיפים את המים וכשהכל רותח שופכים על הירקות והבשר שבתבנית, מערבבים קלות, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 3.5 שעות, לאחר שנגמר הזמן פוחתים את נייר הכסף בזהירות ובודקים את הבשר ואת הטעמים. מומלץ להגיש עם פירה או אורז לבן.
שיהיה בתאבון שלכם שף ערן גולני
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
Comments