top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תליטל אשואל

אצבעות פילו במילוי שוקולד - ליטל אשואל

אצבעות פילו במילוי שוקולד - ליטל אשואל


בצק פילו

שוקולד חלב/מריר

ספריי שמן (לבצק פילו)


לוקחים כל פעם שלושה דפים ומניחים אחד מעל השני, מרססים בספרי שמן, חותכים לאורך לשלושה מלבנים מוארכים מניחים שורת שוקולד פרה/מריר מקפלים משני הצדדים ומגלגלים.


מורחים בביצה.

אפשר לפזר סוכר גבישי אם יש לפני האפייה או סוכריות שוקולד ואפשר לאפות ולפדר באבקת סוכר לאחר האפייה.


אופים ב180 מעלות על טורבו למשך 20 דקות


מציינת - המאפה לא עובד עם שוקולד לבן.


********

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר נפת קמח חשמלית וכשרה מאושר ע"י צמת (צוות מדע ותורה) 👇🏽







Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page