אצבעות פירה מטוגנות קלות וטעימות - אמונה בוארון
המצרכים:
4 תפוחי אדמה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
3 ביצים טרופות
1 כוס פרורי לחם עבים
2 כפות קמח
1 כוס שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
לבשל את תפוחי האדמה בערך 1/2 שעה.
לקרר היטב חייב לקלף.
לייבש טוב בנייר מגבת ולרסק לפירה.
לתבל לפי הטעם.
לאחד בלישה קצרה.
לחלק לכדורים להניח על משטח מקומח.
לגלגל כל כדור לאצבע, בעדינות לטבול בביצה ולגלגל בפרורי לחם.
לטגן בשמן עמוק 2 דקות או עד שמזהיב
בהצלחה
*******
מוצר מומלץ❣️
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.
לפרטים 👇🏼
🔝
הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼
👩🏻🍳
Comentarios