top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תהשף הפשוט קובי פרידמן

אצטרובל תפו"א ליום העצמאות ולג בעומר בחיתוך זיגזג עם שמן זית וצ'ילי מתוק

אצטרובל תפו"א ליום העצמאות ולג בעומר בחיתוך זיגזג עם שמן זית וצ'ילי מתוק,לקלף תפו"א בינוניים גדולים לחתוך באלכסון עם סכין זיגזג בשני הכיוונים (ליצור מעוינים) (את החיתוך ליצור בין שני קרשי חיתוך שהתפוח על השיש והסכין פוגע בקרשים והחיתוך לא עד הסוף)להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח שמן זית למרוח צ'ילי מתוק מלח לפי הטעם להכניס לתנור חם על 190 מעלות עד ריכוך והזהבה יפה להגיש עם טחינה וצ'ילי מתוק ובתאבון.(יוצא מעדן

הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.

״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״

בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.

כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.

מענה מהיר וזמין על שאלות.

אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.

ובבלוג שלי באתר המלצה.

ובאינסטגרם. kobythesimplechef


26 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page