********
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר את קוצץ הירקות החשמלי המקורי👇
לקחת 500 ג"ר גבינה לבנה 200 ג"ר גבינת רוקפור 150 ג"ר גבינת גלעד (קצקבל)180 ג"ר חמאה רכה לגרד על פומפיה גסה את הרוקפור והגלעד לערבב את כל החומרים להכניס למקרר לשלוש שעות ליצור צורת אצטרובלים להדביק בלחיצה שקדים שהושרו במים לילה לקשט בענפי רוזמרין (אפשר ליצור מעטפת של אגוזים מרוסקים במקום השקדים) להגיש עם קרקרים ובתאבון.(יוצא מעדןהי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!. ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם. ״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״ בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע. כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות. מענה מהיר וזמין על שאלות. אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם. ובבלוג שלי באתר המלצה. kobythesimplechef ובאינסטגרם.
Comments