ארוחה קלה ומשגעת מוקפץ פרגית עם ירקות ותוספת אורז צבעוני - זיוה כהן עושה קסמים במטבח
1 ק"ג פרגית חתוכה לקוביות
לערבב עם כף סויה וכף קורנפלור ולהניח במקרר ל-15 דקות.
בינתיים להכין קוביות מ:
2 זוקיני ירוק
2 גזר
בצל 1 גדול
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק
1 פלפל צהוב
סלסלת פטריות שמפניון לפרוס או קופסת שימורים.
1/2 כפית צ'לי חריף
1/2 כוס קשיו טרי
3/4 בקבוק רוטב תאילנדי להקפצה
אופן הכנה:
לטגן את הפרגיות בשמן ולהניח בצד.
בינתיים לשים 2 כפות שמן זית ולהוסיף את כל הירקות חוץ מהפטריות ולהקפיץ.
להניח במקביל על הגז סיר עם רוטב תאילנדי להביא לרתיחה ולסגור את הגז.
להוסיף את הפטריות לירקות +צ'לי ולערבב להוסיף פרגיות, קשיו ואת הרוטב שהרתחנו.
לערבב היטב ולכבות.
אורז:
לקצוץ בצל גדול לקוביות ולהזהיב עם 1/4 כוס שמן קנולה להוסיף גזר אחד חתוך לקוביות כוס אפונה קפואה וחצי כוס איטריות לערבב היטב להוסיף 1/2 1 כוסות אורז עגול מלח לפי הטעם 3 כוכבי אניס(לא חובה) לערבב ולהוסיף מים רתוחים עד 1 ס"מ מעל התערובת ולבשל על אש קטנה כמו אורז.
*********
מוצר מומלץ💥💥
הקריספר המקורי - מגש ורשת לטיגון ואפייה ללא שמן, במחיר בלעדי 89 ש"ח בלבד.
לפרטים 👇🏼
👩🏻🍳
לקבוצת המתכונים שלנו בוואטסאפ 👇🏽
.


Comments