top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
אביגיל מייזליק

ארוחה שלמה במגש אחד עוף ותפוחי אדמה בקלי קלות - אביגיל מייזליק

ארוחה שלמה במגש אחד עוף ותפוחי אדמה בקלי קלות - אביגיל מייזליק


מצרכים:

12 תפוחי אדמה

תוספת ירקות אם רוצים – בצל, שום קלוף, בטטות, עגבניות, פלפלים.

עוף שלם או עוף מחולק או 6 כרעיים

מלח ופלפל

3 כפות שמן זית

תוספת תיבול לפי בחירה


אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום של 220 מעלות. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מוסיפים עוד קוביות ירקות אם רוצים. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל ושמן זית ומערבבים היטב.


משטחים על תבנית התנור מרודפת בניר אפיה. מסדרים מעל התפודים את העוף כשהעור כלפי מעלה. בוחרים תיבול מתוך הרשימה שמופיעה למעלה, ומתבלים את העוף וקצת גם את תפוחי האדמה. יוצקים כוס מים לתבנית, מכסים בניר כסף ואופים עשר ד’.


מנמיכים את חום התנור ל-180 ממשיכים לאפות עוד שעה.


מסירים את ניר הכסף, נותנים לעוף ותפוחי האדמה להזהיב בתנור עוד 5-10 ד’.

מגישים חם.

בתיאבון

**********

מוצר מומלץ❣️

רוסוגריל - סיר אחד המשלב בין רוסטר לפלנצ’ה.

מתאים לבישול בתנור עד 180 מעלות עם מכסה

ועד 240 מעלות ללא המכסה, ומתאים לכל סוגי הכיריים.

ועכשיו במחיר בלעדי ובמשלוח חינם.

לפרטים 👇🏼

🔝

הצטרפו לקבוצת המבצעים והדילים הסודיים שלנו👇🏼

👩🏻‍🍳




פוסטים אחרונים

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

לא מצאתי איפה רשומה רשימת התיבול לבחירה או שעלי לתבל לפי מה שאני חושבת

Like

elanadarzi
Jul 06, 2024
Rated 5 out of 5 stars.

נראה דלישס...אני הייתי מוותרת על נייר הכסף. משתמשת בנייר אפיה

Like
bottom of page