ארטישוק ממולא בשר ברוטב משגע - מירב מלכה
לקציצות:
קילו בשר עגל טחון
בצל שלם קצוץ דק
צרור כוסברה קצוץ דק
2 כפות קמח מצה
3 כפות שמן
רבע כוס מים
כפית גדושה כמון
כפית תבלין רס אל חנות
כפית פלפל שחור
לעבד היטב את הבשר ולתת לו מנוחה של שעה .
ליצור קציצה ולמלא את ראשי הארטישוק.
אופן ההכנה:
לטגן בצל קוביות
להוסיף 3 כוסות אפונה
לסדר מעל את ראשי הארטישוק
ולמלא את הסיר במים רותחים
עד גובה הקציצה.
לאחר רתיחה להוסיף את שאר הקציצות
לתיבול :
למלא רבע כוס שמן
כפית שטוחה מלח
כפית פלפל שחור טחון
כפית כורכום.
לבשל במשך 20 דקות או עד לצמצום הנוזלים.
בהצלחה
Merav 🍰
**********
Comentarios