אשפולו - אורז עם עוף גזר וצימוקים - נועם זיגדון
הכל בסיר אחד
2 בצלים קצוצים
¼ כוס שמן
8 שוקיים / כרעיים
2 כוסות חומוס מושרה
5 כוסות אורז
1 כוס צימוקים
6 גזרים קצוצים גס
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף כמון
1 כף מלח
½-1 ליטר מים
להשחים את הבצל עם שמן
להוסיף את הכרעיים
לטגן משני צדדים
להוסיף את רצועות הגזר החומוס והצימוקים
להוסיף את המים
לתבל:
בפפריקה מתוקה
פלפל שחור
כמון
ומלח
להביא לרתיחה
לבשל כ-40 דקות
לברור ולשטוף את האורז
לשפוך מעל העוף
לבשל על אש נמוכה כ-20 דקות
באהבה נועם זיגדון 💞
********
המלצה:
סט סירים ומחבתות מבית דארנה - איכותיים ביותר 👇
Комментарии