באבא גנוש(חציל על מצע מלח גס)משודרג בתוספת פלפל על האש בתחמיץ טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 3 חצילים גדולים קלים ומבריקים(ללא גרעינים וטריים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה ליצור 3 ערמות של מלח גס בעובי 1 ס״מ קצת גדולות מגודל החצילים,
להניח על כל ערמה חציל לנקב בחלק העליון כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות לאפות על חריכת הקליפה ורכות הפנים לצנן,
להוציא את הפנים(לנקות שחלות גרעינים אם יש),
לסנן מנוזלים לקצוץ דקדק עם סכין עץ(למנוע השחרה),
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 3 כפות מיץ לימון כף שום כתוש מלח הימלייה לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף פלפל על האש(מצנצנת)בתחמיץ בקוביות קטנות ארבע כפות עלי סלרי קצוצות דקדק וכוס צנוברי הימלייה=צנוברים מאורכים גדולים לערבב,
להוסיף כוס וחצי טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
********
המלצת האתר:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות סיר רוסטר איכותי מבית Darna, בעל 5 שכבות ציפוי אבן שיש 👇🏽
.
Comentarios