באבא גנוש עם חצילים בלאדי על מצע מלח גס טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 3 חצילים בלאדי בינוניים קלים ומבריקים(ללא גרעינים וטריים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה ליצור 3 ערמות של מלח גס בעובי 1 ס״מ קצת גדולות מגודל החצילים,
להניח על כל ערמה חציל לנקב בחלק העליון כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות לאפות על חריכת הקליפה ורכות פנים החצילים לצנן,
להוציא את הפנים לסנן מנוזלים להוציא שחלות גרעינים אם יש לקצוץ דקדק עם סכין מעץ(למניעת השחרה),
להכניס לקערת ערבוב להוסיף 3 כפות מיץ לימון כף שום כתוש מלח הימלייה לפי הטעם לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף כוס טחינה גולמית לערבב לתערובת אחידה ובתאבון.
הי היי הייי אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב ולייייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים אהבתם ? שתפו וספרו לחבריכם.
״קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם״
בפייסבוק כל מתכון מצולם לפי שלבי הביצוע.
כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הפתעות והגרלות.
מענה מהיר וזמין על שאלות.
אהבתם ? כנסוווו עיקבווו ליייקוו תהנווו שתפו וספרו לחבריכם.
ובבלוג שלי באתר המלצה.
ובאינסטגרם. kobythesimplechef
תגובות