באזין
תבשיל בשר ברוטב עגבניות עם בצק מבושל מהמטבח הטריפולטאי
כוס מדידה חד פעמית חמה על כל כוס קמח כוס וחצי מים
לבצק:
1 ק"ג קמח 8 כוסות מים 1 כף מלח 1/4 כוס שמן (חד"פ חמה )
להביא לרתיחה את המים להוסיף את המלח והשמן להוסיף את הקמח ולבשל על אש גבוהה כחמש דקות להוריד מהגז ולערבב במקל או במיקסר עד לקבלת בצק חלק ללא גושים
לרוטב:
2 בצלים גדולים קצוצים 1 כף פפריקה מתוקה פפריקה חריפה בשר חתוך לקוביות בנוניות 1 כף תבלין בזאר מרק עוף מלח מים שמן
2 כפות קמח + 1/2 כוס מים
לקראת הסוף
לטגן את הבצל עם שמן להוסיף פפריקה מתוקה וחריפה להשחים עם 3 רסק וכוס מים להוסיף את הבשר לפזר תבלין בזאר ( אפשר כל תבלין לקציצות ) לבשל כעשר דקות להוסיף מים ולבשל עד שהבשר מתרכך לקחת 2 כפות קמח עם חצי כוס מים לערבב היטב לשפוך לתוך הרוטב להסמכה
לבשל עוד 5 דקות
בהצלחה נועם זיגדון
******
המלצה:
ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר, סט סירי אבן שיש איכותיים מבית Darna + אחריות לשנה 👇
Comments