top of page
Post: Blog2_Post
חיפוש
תמונת הסופר/תנועם זיגדון

באזין- נועם זיגדון

עודכן: 2 בינו׳ 2023


באזין

תבשיל בשר ברוטב עגבניות עם בצק מבושל מהמטבח הטריפולטאי

כוס מדידה חד פעמית חמה על כל כוס קמח כוס וחצי מים


לבצק:

1 ק"ג קמח 8 כוסות מים 1 כף מלח 1/4 כוס שמן (חד"פ חמה )

להביא לרתיחה את המים להוסיף את המלח והשמן להוסיף את הקמח ולבשל על אש גבוהה כחמש דקות להוריד מהגז ולערבב במקל או במיקסר עד לקבלת בצק חלק ללא גושים


לרוטב:

2 בצלים גדולים קצוצים 1 כף פפריקה מתוקה פפריקה חריפה בשר חתוך לקוביות בנוניות 1 כף תבלין בזאר מרק עוף מלח מים שמן

2 כפות קמח + 1/2 כוס מים

לקראת הסוף

לטגן את הבצל עם שמן להוסיף פפריקה מתוקה וחריפה להשחים עם 3 רסק וכוס מים להוסיף את הבשר לפזר תבלין בזאר ( אפשר כל תבלין לקציצות ) לבשל כעשר דקות להוסיף מים ולבשל עד שהבשר מתרכך לקחת 2 כפות קמח עם חצי כוס מים לערבב היטב לשפוך לתוך הרוטב להסמכה

לבשל עוד 5 דקות


בהצלחה נועם זיגדון


******

המלצה:

ניתן לרכוש אצלנו בחנות האתר, סט סירי אבן שיש איכותיים מבית Darna + אחריות לשנה 👇








208 צפיות0 תגובות

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page